aug 312011
 

Toneelvoorstelling Robots, alleen op zaterdag

In de voorstelling Robots maken we kennis met een oudere man. Na het overlijden van zijn vrouw kwam er al vrij snel een nieuwe vrouw in zijn leven. Zijn dochter heeft het daar duidelijk moeilijk mee. Robots is een korte voorstelling van 25 minuten en wordt 3 x gespeeld door Hans Koning en Sanne Slotemaker.

Rick Dros is theaterdocent en regisseur en maakt theatervoorstellingen op locatie en in theaters vanuit zijn organisatie Theaterhuis Rick Dros. Rick Dros werkt veelal met jongeren in de leeftijd van 16 tot 30 jaar en is actief betrokken bij de oprichting van de MBO theateropleiding in Haarlem, waar het Productiehuis Haarlem onlangs van start is gegaan. Tijdens KunstEiland begeleidt hij de voorstelling Robots, van Sanne Slotemaker en Hans Koning.
Sanne Slotemaker speelde eerder in twee eigen kleinkunstvoorstellingen, Stuiterbal (2007) en Duinrust (2009) en is vaste speelster van het Theaterhuis. Hans Koning studeerde in 1973 af aan de Toneelschool Maastricht en speelde daarna in vele, vele voorstellingen. Hans Koning is sinds 2005 de vaste collega regisseur in de grote locatieprojecten van het Theaterhuis.

Gegevens:
Claude Monetstraat 85
1506 KH Zaandam
rick@rickdros.nl
http://www.rickdros.nl

Robots te zien bij:
Josje Jongenelis
Falster 28
Voorstelling duurt 25 min. en is alleen op zaterdag:  14.00, 15.00 en 16.00 uur