mei 102013
 

Schilderijen

De kracht van de natuur
Een titel die passend is voor Astrid haar inspiratie, haar schilderijen en haar visie op het leven. Als beeldend kunstenaar houdt zij zich bezig met krachten, kleuren en vormen van en in de natuur (aarde, lucht, water, vuur). Deze landschap impressies (elementen) zet zij met veel kracht en gevoel op het schilderslinnen.
In de loop der jaren ontwikkelde Astrid haar eigen stijl, haar schilderijen zweven tussen figuratief en abstract. Astrid zoekt in haar werk naar een eigen oorspronkelijke vertaling van het landschap waarbij het bij elkaar brengen van vorm, kleur en licht centraal staat. Door haar gevoel de vrije hand te laten zijn werkelijkheid en verbeelding in haar schilderijen nauwelijks van elkaar te onderscheiden. Astrid creëert een droomwereld waarin je als toeschouwer meegaat.
Elk schilderij is een zoektocht, wat gaat het worden, waartoe brengt het haar en wanneer is het af! Schilderen is voor haar een passie, het is spannend om je hart te leggen in een kunstwerk dat voor haar en anderen een waardevol gevoel achterlaat.

Gegevens:
Eikenrodelaan 46
1181 DH Amstelveen
06-25364513
info@astridstoffels.nl
http://www.astridstoffels.nl

Is te zien bij:
Jacqueline van Elsland
Saltholm 30
7 en 8 september 2013, van 13.00 tot 17.00 uur, vrij te bezoeken
Op dit adres ook te zien beeldhouwwerk van Jos Out