jul 222013
 

Olivier Rijcken beschildert voor KunstEiland 25 tafels met zijn dolers*). De tafels zullen op zondagochtend ook dienst doen als één lange KunstEiland-ontbijttafel op de brug.
De tafels zijn rauw en kunstig gemaakt van pallets door vrijwilligers van Kunsteiland. De dolers op de tafels zijn door Olivier zelf aangebracht en allemaal anders. Elke tafel wordt afgeleverd met een echtheidsstempel, ondertekend en genummerd, daarmee is elke tafel uniek.

Een dolertafel reserveren kan nu al!
Stuur een e-mail met uw naam en adres naar email@kunsteiland.nl, U zoekt dan zelf uw tafel uit op zaterdagmiddag 7 september.

U kunt tijdens KunstEiland zo’n speciale dolertafel (zie foto) bemachtigen voor slechts € 25,00.
De tafels bezichtigen kan op zaterdag 7 september bij de ZaanKantoren, Badhuisweg 1, ZaanEiland.
Ophalen kan op zondag 8 september na het ontbijt.

*) Dolers is de benaming voor de labyrinth-doolhofachtige patronen die Olivier sinds 2011 maakt. Oorspronkelijk startpunt waren de ontwerpen van Keltische tuinen. Inmiddels heeft hij zich deze patronen eigen gemaakt en er een andere draai aangegeven. Ook onderzoekt hij verschillende materialen, verwerkingen en verdieping. Hoe dan ook, ze blijven een universeel karakter behouden. Trefwoorden zijn: verbinding, beweging en je-weg-vinden-in-een-veranderende-wereld.