aug 282015
 

Roast Beans On Wheels

Roast Beans Busje-klaar-4

Roast Beans is heerlijke biologische koffie geserveerd vanuit een vintage Renault Estafette. Van daar On Wheels, inderdaad.

We staan echter niet alleen maar op wisselende locaties. Nog voordat de bus klaar was kwam de formalig Honig Fabriek op ons pad. Hier heeft de Estafette zijn thuishaven – het oude beestje staat graag droog – en zijn we op gezette tijden ook gewoon te vinden voor een kopje koffie. Naast de bus is hier het fijne uitzicht over de Zaan natuurlijk te bewonderen.

Roast Beans is gestart door Patrick en Patricia Hofland. Twee koffieliefhebbers, woonachtig in de Zaanstreek. Met een hart voor biologische producten en modern retro interieur. Twee elementen die samen komen in Roast Beans. Naast koffie hebben we ook heerlijke thee, sappen en voor de kids ‘oma’s limonade’. Naast zoveel mogelijk biologische producten zijn de koffie en sapbekers, deksels en servetten gemaakt van gerecycled materiaal en volledig biologisch afbreekbaar.

Tijdens KunstEiland 2015 kan je Roast Beans on Wheels vinden op het grasveld van Halligen bij de informatiestand van KunstEiland.

Meer informatie over Roast Beans on Wheels : http://roastbeans.nl/