Grasveld 2019

Jeroen Kuiper en Jerome Hulsebos

Jeroen Kuiper en Jerome Hulsebos

Plaatjesdraaiers Jeroen & Jerome zullen ook aanwezig zijn op KunstEiland
Dit Zaanse dj duo staat bekend om hun liefde voor de vinyl singeltjes en 12inch.
Iedere eerste vrijdag van de maand zetten ze alle muziek stijlen (70, 80, 90, hiphop, disco, r&b, rock) aan elkaar tijdens hun Grijs Gedraaid-avonden in café Swart.

Mapije de Wit

Mapije de Wit

Na een paar jaar de Nederlandse gezichten te hebben getekend, wilde ze ook de rest van de wereld zien. Van over de hele wereld begon ze gezichten te tekenen tijdens haar verre reizen. Ze heeft inmiddels al meer dan 7 jaar ervaring in het sneltekenen.
Van kleins af aan vond ze het tekenen van gezichten al het mooiste om te doen om zo de ziel van een persoon vast te leggen op papier.

Katrine van Klaveren

Katrine van Klaveren

Ik ga een kunst installatie maken met gedragen kleding.
Kleding is niet bepaald een neutraal materiaal. Gedragen kleding weerspiegeld smaak, belevenissen, persoonlijkheden van mensen. Door kleding krijg je een eerste indruk van de persoon die deze draagt. Hoe wil hij/zij overkomen? Is dat als een sjieke dame of een sportief wezen? Kleding kan veel onthullen!
Kleding kan ook verbinden.

Robert Roelink

Robert Roelink

Robert Roelink is een geëngageerde en rebelse beeldend kunstenaar. Vanuit de haat-liefde verhouding met plastic maakt hij juist met dit hedendaags materiaal schilderijen, collages, beelden, installaties en performances. Een oeuvre wat enerzijds de cultuur van het plastic-tijdperk blootlegt en anderzijds een nieuwe Verlichting verbeeldt.