voorbereiding

Kunstenaars presenteren zich

Kunstenaars presenteren zich

Vanaf heden stellen de deelnemers van KunstEiland 2011 zich aan u voor. Alle deelnemers (beeldende kunst, muziek, theater) presenteren zich op een eigen pagina, te vinden in het navigatie menu onder Kunstenaars. Op elke afzonderlijke pagina vindt u een beschrijving,  de adres- en contactgegevens en Lees verder »

Bijeenkomst Kunsteiland 2011

Bijeenkomst Kunsteiland 2011

Dinsdag 1 maart 2011 kwamen de bewoners, kunstenaars en organisatoren bijeen in ‘de voormalige Chinees’ op ons eigen Zaaneiland. De bijeenkomst was bedoeld als kennismaking en toelichting door het bestuur op de uitgangspunten van KunstEiland 2011. De opkomst was groot: De leden van het bestuur Lees verder »

Programmaonderdelen

Programmaonderdelen

Een paar dagen geleden hebben we de uitgangspunten van KunstEiland 2011 bekend gemaakt. Om deze uitgangspunten vorm te geven wordt een programma opgesteld met de volgende onderdelen: . . Een memorabele opening van het evenement op vrijdagavond, waaraan een openbaar architectuurdebat voorafgaat met de ´bedenkers´ Lees verder »

Uitgangspunten KunstEiland 2011

Uitgangspunten KunstEiland 2011

Het eiland in de Voorzaan is volgroeid. De bomen zijn volwassen. De kinderen die er als peuter kwamen wonen, rijden nu op scooters rond. Ook het evenement KunstEiland is de kinderschoenen al lang ontgroeid, het is een begrip geworden. Het ’gluren bij de buren’ -het Lees verder »

3e KunstEiland voorbereidingen

3e KunstEiland voorbereidingen

Deze brief is huis aan huis verspreid eind 2010: Doen jullie mee? Op 9, 10 en 11 september 2011 De manifestatie KunstEiland op het Zaaneiland is een begrip geworden. Kunst, in allerlei vormen in en rond ruim 20 woningen, een tentoonstelling in Sarema, activiteiten op Lees verder »