Tibbe Schreurs en Hajo Sanders

Tibbe Schreurs en Hajo Sanders

Op 5 jarige leeftijd is Tibbe gestart met pianoles bij Harrie Koopman, pianodocent bij FluXus. Als snel werd duidelijk dat Tibbe naast het leren pianospelen ook zelf graag muziek bedenkt. Bij de afsluiting van zijn eerste leerjaar, de traditionele uitvoering van muziekleerlingen aan het einde van het cursusjaar van Fluxus, bracht hij zijn eerste eigen nummer ten gehore.

't Gevolg

’t Gevolg

’t Gevolg brengt energieke en eigenwijze folk uit alle windstreken
De muzikanten van ’t Gevolg hebben een enorm brede muzikale smaak. Daarbij vormt traditionele muziek hun belangrijkste gezamenlijke noemer. In de muzikale aanpak krijgen al die invloeden een plaats. Hiermee slaagt de groep er in om een minder voor de hand liggend repertoire een eigen draai te geven.

Caroline Stam

Caroline Stam

Caroline Stam is een veelgevraagd soliste voor oratorium en cantate uitvoeringen. Zij trad op met dirigenten als Roy Goodman, Jan Willem de Vriend en Ton Koopman. Sinds 1994 verzorgt zij regelmatig recitalprogramma’s voor de vereniging ‘Vrienden van het Lied’. Samen met pianiste Elizabeth Ford (pianiste bij o.a. zangtrio Noblesse Oblige), Julia Barnes (altviool) en Mariette Gort (cello)

J-Fly

J-Fly

Het muziekkwartet J-Fly bestaat uit violiste Lucy Boeren (10 jaar), violiste Jytte Balm (9 jaar), celliste Franca Wouters (11 jaar) en pianist Joël Hillebrandt (10 jaar). Sinds begin dit jaar spelen deze 4 leerlingen van FluXus samen. Nadat ze dit voorjaar meegedaan hebben met het tweejaarlijks Jan Pasveer Ensembleconcours hebben ze nu hun tweede concert buiten de deur.

Mathijs Mesdag en Vrienden

Mathijs Mesdag en Vrienden

Het Dover Beach Programma biedt kamermuziek op professionele niveau. Luisteren zoals het bedoeld is, van dichtbij. Parels van melodiemeesters Mendelssohn en Barber worden gezongen door bariton Matthijs Mesdag en gespeeld door Joep van Beijnum en Caroline Heinen op de viool, Julia Barnes op de altviool en Mariette Gort op de cello.

Trio Serenade

Trio Serenade

Trio Serenade is al een begrip in Zaandam. Aanstormend talent Joep van Beijnum op de viool en ervaren kamermuziek professionals Julia Barnes op de altviool en Mariette Gort op de cello kwamen voor het eerst bij elkaar in 2013 om de Serenade in D op. 8 van Beethoven te spelen. Sindsdien treden zij regelmatig op, laatst op 10 april 2015 in het muzikale en literaire programma The Blossom Inside van Culturale Zaandam.

Magic Music Quartet

Magic Music Quartet

De muzikale meiden van het Magic Music Quartet – Caya van Dalen, viool; Eline Mesdag, altviool; Paloma Steen; cello en Anna Reinhold, piano – hebben al heel wat optredens op hun naam staan. Het begon allemaal met de finaleplaats van het FluXus Jan Pasveer Concours in 2013. Met optredens in diverse kerken, voor de MuziekKamer, tijdens ‘Klassiek aan de Zaan’ en in het Midzomer Zaan Festival

Leonie Meijer en Hajo Sanders

Leonie Meijer en Hajo Sanders

Leonie Meijer (29) is één van de weinige zangeressen van Nederland die na de finale van The Voice of Holland, nu vier jaar geleden, met veel succes haar muzikale carrière heeft weten te handhaven. Leonie volgde volledig haar eigen koers en scoorde met haar albums ‘Los’ en ‘Luister Maar’ een Top 10-notering in de iTunes Top 100.